ÖNÉLETRAJZ

A POLGÁRMESTERJELÖLT ÖNÉLETRAJZA

A nevem Kuhn Ivan. 1966. szeptember 30-án születtem Rozsnyón, ahol születésem óta állandó lakcímmel rendelkezem.
Iskolai tanulmányaimat az Arany és a Pionír utcai általános iskolában, később a P. J. Šafárik gimnáziumban és szociális jogi továbbképzésen végeztem a rozsnyói Kereskedelmi szakközépiskolában.
A Műszaki Egyetem Gépészmérnöki Karon végzett sikertelen tanulmányaimat követően vízszabályozóként dolgoztam a rozsnyói kórház kazánházában, amíg fel nem vettek a Comenius Egyetem Bölcsészettudományi Karára politológia szakra.
A bakalár tanulmányok elvégzése után szerkesztőként kezdtem el dolgozni a SME napilap külpolitikai osztályán. Ezután nemzetközi kapcsolatok szakon tanultam az egyesült királysági University of Kenten, ahol megszereztem a Master of Arts titulust.
1998. január óta közigazgatási reform-, decentralizációs és modernizációs projektek programmenedzsereként dolgoztam, később pedig külföldi tanácsadókkal együttműködve támogatási kérvényeket készítettem az EU előcsatlakozási források felhasználására.
2003 óta a Transparency International Slovensko-val működtem együtt a korrupció elleni harcra irányuló projektek megvalósításában.
2007. április óta a M. R. Štefánik Konzervatív Intézet elemzőjeként dolgozom. Szakterületem a külpolitika, európai ügyek és az EU források transzparens és hatékony kihasználása.
1989 novemberében aktívan részt vettem a Nyilvánosság az Erőszak Ellen (VPN) koordinációs bizottságának a tevékenységében. 1990-ben az első szabad önkormányzati választások után a Városi Nemzeti Bizottság képviselője voltam a VPN színeiben.
2001 óta az OKS (Konzervatív Polgári Párt) tagja, 2002 óta az OKS Országos Tanácsának a tagja, 2009 az OKS Vezetőségi tagja, 2012 óta pedig az OKS alelnöke vagyok.
A Szlovák Külpolitikai Társaság, a Szlovák Politikai Tudományok Egyesületének és az UK Alumni Association Slovakia tagságával is rendelkezem.
Elvált vagyok, négy gyermek édesapja.
Pénzügyi helyzetem: Egy személygépjármű tulajdonosa és egy rozsnyói lakás társtulajdonosa vagyok. Nem rendelkezem üzleti részesedéssel vagy vállalkozásokban betöltött funkcióval.

Oct 15, 2012

Leave a Reply